JEDNA JE BRENA: Sećate li se čuvenih lutaka sa likom popularne pevačice?

0

Diva domaće scene, Lepa Brena, pored horde obožavalaca, miliona prodatih ploča i ulaznica na koncerte u prednosti je u odnosu na koleginice i za ovu činjenicu- u prodaji se nalazila i lutka sa njenim likom, a devojčice su je naprosto obožavale.

Sećate li se dobrih, starih 80-ih, otkačenih frizura, znojnica, helanki, naramenica, dobrih filmova i još bolje muzike? Jedna od naših najpopularnijih pevačica, Lepa Brena, svakako je obeležila ta neka, mnogi će reći, srećnija i bezbrižnija vremena.
Pored brojnih hitova koje je te decenije nizala poput: „Hajde da se volimo“, „Sanjam“, „Robinja“, „Jugoslovenka“ i mnogih drugih, pokrenuta je i proizvodnja serije Barbi lutkica sa njenim likom za kojima su poludele devojčice širom regiona. Danas se tim lutkama igraju ćerke tih nekadašnjih devojčica, a nedavno ih se setila i sama Brena koja je sa fanovima na Instagramu podelila fotografiju lutke uz opis: “Moja najdraža lutkica budi uspomene”, čime je raznežila svoje pratioce koji su se sa setom prisetili tih dobrih, starih vremena.

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/lepabrenaa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.