UPOREDITE FOTKE: Da li je Suzan Sarandon u 71. godini zanosna kao i na početku karijere?

0

Glumica i dobitnica Oskara, Suzan Sarandon, oduševila je publiku na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu, gde je blistala u dugoj večernjoj toaleti. Mediji su uopredili njene fotke od pre 40 godina i sada i… nema razlike!

Iako je put do zvezda ove glumice bio trnovit, te su se svojevremeno mogle pročitati njene izjave i da je na početku karijere bila zlostavljana od strane pojedinih ljudi iz filmske industrije, ona se nije predavala, a njen trud nagrađen je Oskarom za maestralnu ulogu u osvarenju “Mrtav čovek hoda” sa bivšim Madoninim suprugom, Šonom Penom u glavnoj ulozi.
Ove godine su se na crvenom tepihu u Kanu pojavile i mnoge ličnosti kojima tamo možda i nije mesto, međutim sve mlade manekenke, starlete i mlade glumice, zasenila je upravo ona.
U dekoltiranoj pilišanoj toaleti sa izrezom, Suzan je izgledala neodoljivo, te je bacila u zasenak nekoliko dekada mlađe koleginice. U čemu je njena tajna, ostaje nam da nagađamo, ali jedno je sigurno- izgleda seksepilno kao i pre 40 godina! Da li možete da verujete?

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/susansarandon, Instagra/entertainmenttonight

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.