PREPORUKA ZA DANAS: Aleksandar Topić – vino, knjiga, film, noćni klub, album

0

Aleksandra Topića, našeg afirmisanog dizajnera koji živi i radi u Novom Sadu, odlikuje kreativnost, buntovnost, obilje pozitivne energije i nesvakidašnji šarm.

Aleksandar se smatra jednim od pionira domaće modne scene, budući da je među prvima lansirao muške modne dodatke. Vratio je leptir mašne na okovratnike današnje omladine ali i na revere onih zrelijih muških primeraka, i svojim idejama napravio pravu malu modnu revoluciju. Voleo bi da živi negde gde ima puno palmi, za inspiracijom nikada ne traga već je spontano pronalazi, a jedini cilj u životu mu je da bude srećan. Njegov drugi zaštitni znak je bedž kojem je na radost mnogih vratio ulogu nosioca važnih poruka i simbola, a njemu lično najdraža kolekcija je ona prva koju je napravio. Aleksandar čitaocima našeg portala otkriva koga rado sluša u poslednje vreme, gde izlazi, šta voli da popije, i koji film i knjiga su na njega ostavili naročit utisak.

VINO „GRAND SUD CHARDONNAY“

Drugarica mi je pre par godina otkrila čari belog vina i onda sam shvatio da je to moje piće. Njega jedino i pijem od alkoholnih pića. Ovo vino je idealno zbog pitkoće, svežine i arome, ne opterećuje cenom i doprinosi dobrom raspoloženju baš onako kako volim.

www.grandsud.ca/en


KNJIGA „PUT KOJIM SE REĐE IDE“

Preporučujem knjigu „Put kojim se ređe ide“ M. Skot Pek-a. Volim da istražujem ljudske duše i postojanje.To mi je razonoda. Ova knjiga je bila pun pogodak! Priče u ovoj knjizi predstavljaju sažete priče o pacijentima koji dolaze na senase psihologa, a sam pisac je psiholog i prenosi lična iskustva sa svojim pacijentima.

www.vulkani.rs


FILM „THE DRESSMAKER“

Ako želite da se oraspoložite ovo je idealan film za vas! Odlična gluma, zapleti, raspleti i kolorit držaće vašu pažnju od početka do kraja. Tematika je vezana za modu, što me lično inspiriše, a tu su i emocije takmičenja, sujete i ljubavi. Pomalo poput španske serije!

www.imdb.com


NOĆNI KLUB „CIRCLE 9“

U Novom Sadu je to definitivno „Circle 9“. Opuštena atmosfera koja je za one koji vole da đuskaju i pevaju, super muzika i najopušteniji Novosađani. Klub ima dobru ventilaciju pa nikada nije zagušljivo a toalet papira i ubrusa nikada ne manjka. Sve što ja cenim!

www.facebook.com/circl9


ALBUM ALEKSANDRE RADOVIĆ „CARSTVO“

Veliki sam ljubitelj pop muzike kojoj je tema ljubav. To je nešto što mi fali u aktuelnoj produkciji. Aleksandra je majstor klasične pop muzike koja bude „natopljena“ emocijama. Njen novi album slušam dok radim zato što me opušta.

www.youtube.com/user/RadovicAleksandra

Autor: Marija Milošević

Foto: Lilit Andrić/Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.