FALI ZLATA, ALI BIĆE VESELO: Vesna Zmijanac peva bivšem vereniku na svadbi

0

Željko Rstić će početkom leta oženiti devojku Marijanu Stanković, a na svadbi će mu pevati, ni manje ni više, nego njegova bivša verenica Vesna Zmijanac.

Biznismen, koji je posle Zmijančeve bio i sa Zlatom Petrović, i njegova izabranica venčaće se crkvi, a potom će upriličiti veliko slavlje u jednoj od njegovih svečanih sala u Beogradu.

Ristić se pohvalio da je krenuo sa pripremama za svadbu ali, kako kaže, ne želi mnogo da priča da ne bi izbaksuzirao.

Planiram da se ženim, ali ne ove nedelje, kao što se šuška po gradu (smeh). Šalu na stranu, ženim se za koji mesec i zaista sam presrećan. Iako sam mislio da više ništa neću potpisivati, očigledno sam se prevario. Imam divnu devojku i srećan sam. Pronašli smo se u mnogim stvarima, shvatio sam da je ona žena koja mi odgovara u svemu. Lepa je, kulturna, radi u jednoj ozbiljnoj instituciji. Ne bih ništa više pričao unapred da sutra ne bude da pričam u prazno. O tom potom, biće prilike – rekao je biznismen za „Pink“ i dodaje da trenutno ugovara muziku za svadbu.

Vesna Zmijanac mi peva na svadbi (smeh). Ozbiljan sam. Ona je odlična pevačica, ima hitove i svi znaju koliko je volim i poštujem. Želim da mi bude gost i da peva. To sam odmah rekao kad sam rešio da se ponovo oženim – rekao je Željko i naglasio da njegovu drugu bivšu devojku Zlatu Petrović neće zvati na svadbu:

Nemojte to, molim vas. Što bih je zvao? Nemojte Zlatu da mi dirate, ona je jedna duša od čoveka.

Izvor: Pink

Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.