(NE)OČEKIVANO: Devojke otkrivaju najperverznije stvari u kojima uživaju

0

Seks je jedna od stvari koja pokreće svet, voleli da priznamo ili ne. Korisnice potrala "Buzzfeed" napisale su šta im se najviše dopada u seksu. Da li su preterale?

Vezivanje

– Sviđa mi se kad me partner veže i tako mi ograniči kretanje. Osećaj da ne mogu da se pomerim ili da moram da se borim sa njim me zaista uzbuđuje. Moja najveća fantazija je da me neko celu zaveže i neprestano me dovodi do orgazma.

Erotska hipnoza

– Imam nekoliko partnera i sa njima uživam u različitim fetišima, ali ono što u poslednje vreme najbolje funkcioniše kod mene je erotska hipnoza. Partner me dovodi u lagani trans i usmerava kako bih pronašla zadovoljstvo u tome da udovoljavam njegovim potrebama.

Egzibicionizam

– Sviđaju mi se različite perverzije u krevetu, ali neostvarena fantazija mi je da me neko gleda dok imam seks.

Gušenje

Već sam 23 godine u braku sa istim muškarcem. Mnogo smo eksperimentisali u seksu i mogu reći da smo sve probali. Nedavno smo počeli sa vezivanjem i gušenjem.

Jedna žena i dva muškarca

– Sviđa mi se pomisao na to da sam u seksualnoj i emotivnoj vezi sa dva muškarca odjednom i da ta veza uključuje svo troje.

Seksualne igračke

– Moj dečko i ja imamo lisice, poveze za oči, stvari za vezivanje usta, bičeve, vibrator. Takođe u našim seksualnim igricama koristimo i hranu.

Izvor: Super žena

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.