ZABRINUTA ZA MLAĐE GENERACIJE: Goca Tržan održala lekciju roditeljima!

0

Pevačica Goca Tržan, majka malene Lene koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, izrazila je zabrinutost zbog zavisnosti mlađih generacija od digitalizacije.

Tim povodom zabrinuta Goca je napisala podugi post o aktuelnom problem na Instagramu, sa kojim se složila većina njenih pratilaca:
“Razmišljam, imaju pune sobe igračaka, knjiga, tablete, telefone, playstation, kompjuter, hover board, bicikl, tritinet, rolere, i nije ih sramota da kažu da im je dosadno! Šta smo to uradili od svoje dece? Zatrpali smo ih svime što požele i sad su nezainteresovani i potpuno otupeli. Ništa ne moze da ih oduševi, ni zainteresuje, ni da im traje. I ništa im nije gore od oduzimanja telefona. Ni da ne idu na more, ni da ne idu u Rim, ni da ne pričamo sa njima, samo im ne oduzimajte telefon. Tužna sam. Jer sam mislila da smo im ipak mi važniji. Ali smo im dali spravicu da ćute dok jedu, da ćute i bulje u telefone dok smo u kafani, da ih zabavi dok kuvamo, da ćute dok mi pričamo… pa nije ni čudo što im ta prokleta sprava najviše znači. Toliko nas je puta zamenila. Zato, oprez… kad shvatite da vašoj deci više ne znači to što ste tužni što bulje samo u telefone, setite se ovog posta.” Da li se slažete sa Gocom?

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/gocatrzan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.