MILICA DABOVIĆ U CENTRU SKANDALA ZBOG EKSPLICITNIH FOTKI! KROZ SUZE OTKRILA: Simon stoji iza svega!

0

Tri meseca nakon što je pretepela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović našla se u centru novog skandala kada su u javnosti dospele njene eksplicitne fotografije.

Milica tvrdi da iza svega stoji Simon.

Iskreno boli me! Iskreno moji roditelji znaju ko je servirao, ko je slao slike, šta je radio… Milion i jedna laž… – kaže Milica i dodaje da se gola slikala kada je imala 21 godinu.

Ne stidim se svog tela, nisam imala nijednu estetsku intervenciju – dodala je Milica i rekla da je zbog straha za sebe i svoju porodicu neke stvari ipak zadržala za sebe.

Meni je krivo što moram nešto da sačuvam u sebi, a ne mogu da kažem, jer naškodila bih svima nama, a to je najveći problem. Jer neke stvari su teške u ovoj državi – rekla je košarkašica kroz suze.

Pojedine optužbe ipak nije htela da prećuti.

Da li sam trudna, da li sam orgijala, izlazila… Čudne stvari radila što mi nije ni palo na pamet. Svi znaju da sam poznata po tome, ne pijem alkohol, kafu, ne izlazim, to nije moj život, ništa mi nema drže nego otići u 12 sati u krevet sa mojim kučićima ili s nekim… – rekla je Milica.

Ona je trenutno srećna sa svojim izabranikom Vukom.

Želim da budem trudna, želim da sve ovo usmerim na dete, jer mislim da će mi dete promeniti život – ispričala je Dabovićeva u emisiji „Ekskluziv“ na televiziji Prva.

U skorije vreme ima nameru da otputuje iz Srbije, a prva destinacija koju će posetiti je Barselona.

Izvor: Kurir

Foto: milicamrvica/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.