SKROMNA: Anastasija Ražnatović otkrila šta je poželela sebi za 19. rođendan

0

Anastasija Ražnatović proslavila je 19. rođendan, a žurki koju je tim povodom organizovala prisustvovao je veliki broj estradnih zvezda.

Ona je u četvrtak uveče velikom žurkom na koju je pozvala oko pedesetak najbližih prijatelja proslavila rođendan u jednom lokalu u Beogradu i ovaj parti bio je poklon od mame Cece.

To je dovoljan poklon, ništa mi ne treba – rekla je Anastasija.

Lepa slavljenica se na žurki pojavila u velikom stilu, u kratkoj pink haljinici i u zlatnim sandalama, čime je osvojila sve prisutne.

Sebi sam poželela samo sreću i zdravlje – rekla je, a potom otkrila i šta su joj drugi poželeli:

Pa standardno, ljubav, sreću, zdravlje, ljubav su stavljali na prvo mesto i nadam se da će tako biti kroz celu godinu i nadalje.

Ipak, na pitanje da li je rođendan dočekala zaljubljena, Anastasija je bila misteriozna.

E, to će biti tajna.

Žurka je trajala do jutra, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Milica Pavlović, Dinča i Milan Mitrović. Mama Ceca je sve vreme đuskala, a posebno ju je pogodila pesma „Mogla sam“.

U ponoć je stigla roze torta iznenađenja za slavljenicu, svi gosti su imali prskalice u rukama i uglas su joj otpevali rođendansku pesmu.

Među gostima na rođendanu bili su brojni prijatelji porodice Ražnatović, među kojima i poznate ličnosti.

Naša najveća folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović na žurki se pojavila u seksi crnoj haljini i tom prilikom je indiskretno pokazala izvajane noge, te je svima jasno na koga je Anastasija povukla lepotu. Ceca je otkrila želje za mezimicu.

Poželela sam joj sve najbolje, ali prvo da bude živa i zdrava.

Sestri sam poželeo sve najbolje što može da se poželi, ali ništa joj još nisam kupio. Svašta nešto ona meni traži, moja sestra ne preza od toga – rekao je Veljko, koji je ponosan na svoju sestru.

Nas dvoje smo do desete godine bili neprijatelji, sada se volimo i podržavamo. Stalno joj priređujem neke nestašluke, plašim je po kući, ali to nije za javnost. Najviše sam ponosan na Anastasiju i na način na koji se drži kada niko od nas nije tu.

Inače, Anastasija je veče pre bila u provodu sa mamom i bratom, a Veljko je istakao da su se odlično proveli.

Bilo nam je vrhunski, ma ja bih mamu stalno izvodio, što bi žena sedela kući? Nema šta mama da pazi ako se primereno ponašaš. A i šta da pazi, valjda je sad red na nas da pazimo?

Kreator Saša Vidić bio je počasni gost na Anastasijinom slavlju. S obzirom na to da je poznaje od kada je bila beba, imao je mnogo toga da kaže o njenom izgledu i fizičkim promenama.

Iju, od rođenja je znam! Najveći procvat i promenu je doživela pre jedno tri godine, kada je probušila kašiku, postala devojka i počela da vežba. Na Tasu su svi gledali kao malu bucku, a gle šta od male bucke nastade. Svi su videli kakva je bila, sad je izrasla u lepoticu.

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

Izvor: Blic

Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.