KORTNI KARDAŠIJAN ŠUTNULA MUŽA, a on se već snašao i to sa dve devojke istovremeno!

0

Starija sestra Kim Kardašijan, Kortni, ostavila je dugogodišnjeg partnera Skota Disika sa kojim ima troje dece i našla znatno mlađeg parnera, ali ni Skot nije nimalo naivan- uveliko se viđa sa dve devojke istovremeno!

Kortni je ove godine posetila Kanski festival gde je podržala polusestru Kendal Džener na humanitarnoj reviji “Fashion for Relief”, a zatim krenula na krstarenje jahtom po Azurnoj obali, u društvu novog dečka, bivšeg boksera, a sada manekena Junesa Bendžime. Veza dvoje golupčića traje već više od mesec dana, a u medijima se moglo pročitati da se Kortnin bivši partner Skot Disik žestoko protivi toj činjenici.
Međutim, to je daleko od istine, jer je nestašni Disik prvo uplovio u romansu sa 15 godina mlađom glumicom Belom Torn, a zatim su ga paparazzi fotkali u strasnim zagrljajima sa bivšom ljubavnicom Kloi Bartoli. Očigledno, u ovom “ljubavnom četvorouglu” niko ne pati, niti lije suze zbog nesrećne ljubavi, jer uz bazene, jahte, koktele i penušava pića svi ljubavni jadi se lako zaborave.
Na ovoj fotografiji su paparazzi fotkali Skota sa Belom Torn:


A na ovoj je „veliki zavodnik“ u strasnim momentima sa Bartolijevom:

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/kourtneykardash, Instagram/hiphoppeople_oficiel

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.