Mama & Beba i Nivea Baby Puzijada: Održana trka koja okuplja najmlađe i njihove porodice!

0

U organizaciji časopisa Mama&Beba i pod pokroviteljstvom brendova Nivea Baby i Aqua Viva Junior održana je devetnaesta po redu Puzijada u Beogradu.

4423427842514279

Šoping mol Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do devet meseci i starije, takmičile su se u puzanju, a roditelji i rodbina navijali su za svoje male takmičare.

Tri bebe koje su bile najbrže u svojoj grupi ponosni roditelji su odveli do bebi postolja gde su im uručene vredne nagrade NIVEA Baby kozmetike.

1.mesto Matija Nikolic.DSC_46102.mesto Lazar Zarubica.DSC_48093. mestoPetar Markovic.DSC_48151.mesto Stefan Rajic.DSC_48012.mesto Tatjana Lazic.DSC_45993.mesto Vasilije Knezevic.DSC_4593

U mlađoj grupi najbrže su bile bebe Matija Nikolić i Tatjana Lazić, a ovog puta pobedio je bebiron Vasilije Knežević. U starijoj grupi na pobedničkom postolju pridružio mu se Stefan Rajić. Pored njega najbrže bebe puzalice u starijoj grupi bili su Lazar Zarubica i Petar Marković.

430443074489

Učesnici su dobili primerak časopisa Mama&Beba, Aqua Viva Junior vodu za mališane, a od kompanije NIVEA proizvode iz asortimana NIVEA baby kozmetike.

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale.

Foto: Mladen Sekulić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.