Čelnici Verdera besni na Tošića

BEOGRAD, 2. februara 2010. (Beta) - Uprava fudbalskog kluba Verder raskinula je saradnju sa srpskim bekom Duškom Tošićem, koji je ponašanjem razljutio čelnike tima iz Verdera.

"Posle još jednog njegovog ispada srećni smo što je ovo poglavlje zatvoreno. Nikada nismo doživeli da se igrač ovako ponaša", istakao je menadžer Verdera Klaus Alofs za klupski sajt.

Spor je izbio tokom pregovora o odlasku 25-godišnjeg Tošića iz Verdera u novu sredinu. Verder je ugovorio odlazak nekadašnjeg srpskog reprezentativca na pozajmicu u redove nemačkog drugoligaša Duizburga. Tošić je prvo pristao da bude pozajmljen do kraja sezone, ali se u nedelju uveče jednostavno nije pojavio na poslednjim pregovorima.

Bivši desni bek OFK Beograda je prema saopštenju Verdera pokušao da sam izdejstvuje transfer u neimenovani engleski klub koji su mediji u Srbiji identifikovali kao Portsmut. Pokušaj je, ipak, bio neuspešan, pa je Verder reagovao momentalnim raskidom saradnje.

Tošić je u Verder došao iz francuskog Sošoa 2007. godine, ali je za tim iz Bremena odigrao samo 22 prvenstvene utakmice.

Pogledajte još