Voja Malešev, Drum'N'Zez: Tačno je da smo pod uticajem gurmanskih maštanja umeli da napravimo više veselih pesama!

“Moja Kravica Food Talk 2017.” okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Tokom tri panela, različitih prezentacija i case study-ja, učesnici će govoriti o tome kako kroz hranu promovišemo kulturu, keteringu, zaštiti potrošača, a poznate ličnosti će učestvovati i u VIP kvizu znanja o hrani, vinu i kuvanju.

U ovogodišnjoj Experience zoni pod platanima pod nazivom "DISCOVER THE FUTURE OF TASTE" probaćemo domaće specijalitete, ali i hranu iz svih delova sveta, prisustvovati likovnoj koloniji na travi, a za kraj programa uživati u nastupu benda DRUM N ZEZ.

Tim povodom, razgovarali smo sa pevačem benda "Drum 'N' Zez", Vojislavom Vojom Maleševim:

Da li su članovi benda "Drum'N'Zez" gurmani i da li vole da kuvaju?

- Članovi benda, rekao bih, jesu gurmani i prilično neguju kult kuvanja. Ponajviše tog kuvanja za ekipu. Neobično je možda to, što se u našem slučaju kulinarstvo više zapatilo u muškom delu benda.

Nastali ste u Novom Sadu gde se dobro jede. Verujemo da će se vaš repertoar dobro uklopiti u jedan gastro događaj. Šta vi očekujete od nastupa?

- Tačno je da smo pod uticajem gurmanskih maštanja umeli da napravimo više veselih pesama. Najpoznatija je "Palačinka" kojoj verovatno najviše i dugujemo za uspeh koji smo kasnije doživeli.
Od samog nastupa priželjkujemo da još više ljudi zavoli našu muziku i da tako širimo mogućnost da još negde odemo da sviramo. I jedemo i pijemo.

Kako vam se generalno sviđaju ovakvi događaji: priča, hrana, vino, uživanje...?

- Ovakvi događaji su ono čemu se najviše radujemo. Okruženi hranom i pićem u stanju smo da proizvodimo najlepše melodije koje emituju isključivo radost. Ta naša iskrena opčinjenost uživanjem nije laka za sakriti. Naša vaga to najbolje zna.

Da li ste svi u bendu pronašli nekoga kome bi dali sredinu palačinke?

- Moglo bi se reći da je većina nas uplivala u porodične vode i da sada palačinke delimo na mnogo više delova. Neki smo već i zaboravili ukus sredine. Naravno, radi se o odricanjima koja pružaju maksimalno zadovoljstvo. Jer, nema lepšeg do sa drugima deliti sreću tj. hranu... 🙂

Konferansije ovogodišnjeg "Moja kravica Food Talk-a" biće Rada Đurić, novinarka i TV lice.

Kompletan program i način prijave za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2017/

Konferenciju u organzaciji Color Media Communications i HBO Color Media Eventssu podržaliGrad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Udruženje za razvoj ruralnog i eko turizma Bač u srcu Bačke

FT2017-insta-i-FB-post

Pogledajte još