JAVNO POKAJANJE: Maloletnica priznala da je izmislila aferu sa Šakom!

0

Sedamnaestogodišnja tinejdžerka M.V. priznala je da je izmislila aferu zbog koje je Šako Polumenta nedeljama bio na udaru mnogobrojnih kritika i osuda javnosti.

Iako je Polumenta više puta isticao da mu je telefon ukraden na jednom od nastupa, čemu je svedočio njegov kolega Sinan Sakić, kao i da nikada nije slao slične snimke maloletnim devojkama, M. V. je i dalje tvrdila da je snimak u kojem pevač izgovara: „Nedostaješ, dođi da me ljubiš“ upućen baš njoj.

Nakon što je sama uvidela da su stvari otišle predaleko, kao i da je svojim nepromišljenim gestom udarila na ugled porodice folk pevača, sedamnaestogodišnja M. V. rešila je da prizna svoju grešku i uputi javno izvinjenje.

Želela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga želela da postanem poznata – izjavila je M. V. u emisiji „EKSKLUZIVNO“ i dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posledice može izazvati jedna takva javna objava.

To uopšte nije u redu i u tom trenutku ugrozila sam njegovu porodicu – istakla je ona, a onda se obratila i vršnjacima.

Poslala sam pogrešnu poruku mlađima od osamnaest, tako da – nemojte da vam se desi ovo što i meni. Izvinjavam se javno porodici Polumenta i, naravno, pevaču Šaku – javno se pokajala maloletnica.

Izvor: Kurir.rs/Pink

Foto: sakopolumentaofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.