HOROSKOP ZA 3. JUN: Škorpije, usmerite misli u pozitivnom pravcu; Jarčevi, olakšajte svoju savest

OVAN

Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfliktne odnose sa jednom uticajnom osobom. Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi nesporazumi kulminiraju.

Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

BIK

Ukoliko Vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da Vas udalji od nekih "osetljivih tema". Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe.

Sugestija: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

BLIZANCI

Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da Vam neko okrene leđa ili da Vas optužuje za zajednički neuspeh. Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u Vašem emotivnom dometu.

Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoju impulsivnost.

RAK

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere. Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj "svet tišine" ili da se odričete ličnog užitka.

Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

LAV

Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u određenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje Vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet. Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće Vam novi emotivni kontakti.

Sugestija: Nalazite se u fazi kreativnog uzleta i u dobroj formi.

DEVICA

Delujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA

Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima. Nažalost, ni ljubavna dešavanja nisu po Vašem ukusu ili meri. Partner Vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje.

Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

ŠKORPIJA

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere. Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj "svet tišine" ili da se odričete ličnog užitka.

Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

STRELAC

Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, pre nego što zvanično otkrijete svoje namere. U ljubavnom odnosu više Vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji Vas prati.

Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

JARAC

Nemojte dozvoliti da neko u Vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na Vašoj strani. Ponekad prvi utisak ume lako da zavara, nama razloga za paniku. Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje.

Sugestija: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam kreativan odmor.

VODOLIJA

Proveravate da li se neko poigrava sa Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.

Sugestija: Opustite se, nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.

RIBE

Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvereno u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem, da se Vaše ime nalazi na "listi odabranih". Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.

Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još