Moja Kravica Food Talk 2017 – najveće okupljanje gastronomskih stručnjaka 9. juna u Novom Sadu

Moja Kravica Food Talk 2017.” okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, Potpredsednik pokrajinske Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Prvi panel biće posvećen zaštiti potrošača, a jedna od učesnica panela, Nevena Praizović, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, rekla nam je u susret konferenciji da među potrošačima i dalje postoji bojazan od onlajn kupovine i zloupotrebe platnih kartica, o čemu će takođe biti reči.

Ove godine imaćemo demonstraciju kuvanja u čijem je fokusu aktuelna tema - Ketering za zdravlje - Catering for Health”, a u njemu će učestvovati vlasnici restorana, blogeri, uzgajivači…

Poznate ličnosti ove godine će učestvovati u “VIP kvizu znanja - VIP Food, Wine & Cooking Quiz”koji će voditi Jelena Bačić Alimpić, kniževnica i TV lice,a takmičari su Žarko Jokanović, scenarista, glumac i pisac, Igor Todorović, modni creator, Aleksandar Jovanović Meda, glumac, Vesna Čipčić, glumica i Tanja Banjanin, pevačica.

Koliko je hrana bitan deo nekog događaja, reći će nam predstavniciMikser Housea, Festivala uličnih svirača, CEBEFa, kompanije Ninamedia i Milan Mumin, muzičar. Koliko su i zašto dobri probiotici za naše zdravlje predstaviće nam Ivan Zorić, regionalni menadžer Imleka za razvoj novih proizvoda. Degustiraćemo bela vina Vinarije "Tikveš".

Za kraj, kao i svake godine, ostavljamo vinski panel koji je ovog puta posvećen degustaciji srpskih penušavaca uz profesionalno vođenje sertifikovanog somelijera.

U ovogodišnjoj Experience zoni pod platanima pod nazivom "DISCOVER THE FUTURE OF TASTE" probaćemo domaće specijalitete, ali i hranu iz svih delova sveta, prisustvovati likovnoj koloniji na travi, a za kraj programa uživati u nastupu benda DRUM ‘N’ ZEZ.

Konferansije ovogodišnjeg "Moja kravica Food Talk-a" biće Rada Đurić, novinarka i TV lice.

Kompletan program i satnicu konferencije možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2017/

Konferenciju u organizaciji Color Media Communications i HBO Color Media Events su podržali Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Udruženje za razvoj ruralnog i eko turizma Bač u srcu Bačke.

Pogledajte još