RASPLET: Miroslav Ilić ide na DNK test?!

Kucnuo je čas! Okončana je serija žalbi "slavuja iz Mrčajevaca", koji je devet meseci bežao od suda kao đavo od krsta i odlagao rasplet misterije da li je on biološki otac Devina Antonovića i da li je imao romansu sa njegovom majkom Mirjanom!

Kako "Alo!" piše, Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu Miroslava Ilića, a suđenje za utvrđivanje očinstva zakazano je za 20. jun u Višem sudu u Beogradu.

Posle tužbe mladog lekara iz Amerike, koji traži da pevač uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović objavljenih u autobiografiji "Ovo malo istine" da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, na redu je sud, koji će konačno razjasniti da li su u krvnom srodstvu!

- U Višem sudu je zakazano pripremno ročište. Iznećemo dokazne predloge i pokušati da utvrdimo šta je sporno, a šta nije - kaže advokat Vilijam Paspalovski, punomoćnik Devina Antonovića.

Ključno je da li će Miroslav Ilić prihvatiti DNK test. Sud ne može da mu naredi da se podvrgne testiranju. Ukoliko odbije, to će imati određeno značenje i sud može da tumači zbog čega pevač neće da uradi DNK test.

Foto: Mirko Tabašević/Hello!

Pevač se od septembra 2016. vadio na banalni razlog i odugovlačio postupak zbog bolesti bubrega bivšeg Devinovog advokata, jer nije želeo da propeva na sudu.

- Napad bubrega sprečio je advokata koji je zastupao Devina da u septembru 2016. dođe na prvi pretres. Viši sud u Beogradu je zbog neopravdanog izostanka advokata doneo presudu u korist pevača, navodeći da se tužba smatra povučenom! Kada je advokat priložio lekarsku dokumentaciju i opravdao izostanak, Viši sud je 16. januara 2017. dozvolio 'povraćaj u pređašnje stanje' i postupak vratio na početak. Tada je počela igranka! Pevač se žalio na rešenje da se suđenje ponovi, ali je sud odbacio njegovu žalbu 'kao nedozvoljenu' i aktere vratio na startne pozicije. Međutim, pevač je uložio novu žalbu! Osporio je odluku suda kojom je pobijena njegova prethodna žalba! Tako je postupak stigao do Apelacionog suda, koji je sada odlučio da postupak konačno počne - kaže naš izvor blizak tom sudu.

Miroslav Ilić je juče poručio da ne zna za novo ročište.

- Ja ne znam za tu informaciju, prvi put čujem, a ja bih za to trebalo da znam. Evo, sada vam kažem da ne znam. To je patka, i ranije su iste takve informacije izlazile - rekao je Miroslav, ali na pitanje da li će se pojaviti na sudu nije želeo da odgovori.

Izvor: Alo!

Pogledajte još