ONE SU UČITELJICE I ZNAJU KAKO SE TO RADI!

0

Tri prelepe devojke, tri Učiteljice, novim singlom pokazuju da zaista znaju šta rade i objašnjavaju kako su postale regionalna muzička senzacija!

Nakon velikih hitova „Generale“ – dueta sa Severinom, „Luda kuća“ i „Dunav“, Učiteljice samuvereno najavljuju još jedan, pravi osvežavajući brzi letnji hit koji je odlična najava njihovog albuma početkom septembra.

U maju su nastupile u Sava Centru kao specijalne gošće Nede Ukraden gde su otpevale duetsku pesmu „Noći u Brazilu“, ali i svoj blok pesama, a regionalna publika ih zna po vatrenim nastupima. Numerom „Tako se to radi“ pokazuju zašto su prava YouTube atrakcija i regionalna muzička senzacija. Ove tri zgodne pevačice u samo tri godine postojanja, postale su popularne YouTube zvezde sa više od 120 miliona pregleda.

U novom spotu vidimo ih u potpuno drugačijem svetlu, a numera Tako se to radi urađena je u saradnji sa popularnim nemačkim DJ Mateom. Osim što su muzički obrazovane, lepe i elokventne, ove tri preslatke devojke krenule su u ozbiljan pohod na estradu.

Mi smo od početka krenule težim putem. Htele smo kvalitetne pesme, kvalitetne nastupe i da nas ljudi zapamte upravo po tome. Svu našu energiju, zajedno s našim producentima i autorima, Bojanom Dragojevićem i Dušanom Bačićem, uložile smo u isključivo naše peesme, spotove i vatrenu atmosferu na svim koncertima gde smo nastupali. Kao što vidite, uspele smo i na taj način, jer mediji znaju da prepoznaju kad je nešto dobro i kvalitetno. Najveća nam je nagrada naša publika, a ovoga puta u spotu smo pokazale i malo više od očekivanog. Leto je, svi su ludi, veseli, zabavljaju se pa tako i mi. Naš najveći uspeh tek dolazi, ali mislim da će pesma „Tako se to radi“ postati lična karta Učiteljica. Jer ko zna ako učiteljice ne znaju? – istakla je kroz smeh pevačica Učiteljica Matea Tisaj.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.