CSR Srbija 2017 - Ivana Marković: Stvari koje zbližavaju zaposlene vidimo kao veliki motivator

"Najbolji način da počnemo ovu konferenciju bi bilo da pevamo pesmu “Imagine.”- You may say I’m a dreamer. But I’m not the only one. Direktori nekih od najuspešnjih globalnih kompanija poput Google i Ikea obraćali su mi se sa 4 reči kako mogu da pomognem. Otvorili su mi vrata i obezbeđivali stručna znanja Unicefovim programima. Direktori sektora bankarstva i energetike su ponudili pomoću za decu iz Srbije. “Kako mogu da pomognem” upitali su me Telenor, Vojvođanska banka i Robert Čoban, a šta svi oni imaju zajedničko – nude pomoć, u današnjem svetu u kom vlada ekonomska nestabilnost. Uspeh u 21. veku postižu kompanije koje imaju viši cilj osim puke dobiti. Kompanije koje upravljaju prema višem cilju mogu da stvaraju više za društvo .Srbija danas beleži negatvan demorgrafski trend, nažalost. Nama u Unicefu će biti zadovoljstvo da radimo sa vama, svim kompanijama koje žele da pomognu", rekao je Mišel Sen Lot

U panelu "Savremeni koncept upravljanja ljudskim resursima" učestvovala je i Ivana Marković, HR Business partner, Carlsberg, koja je za naš portal rekla:

"Ono što mi radimo za naše zaposlene jeste niz nekih, da kažemo, procesnih stvari koje mi kao kompanija možemo da obezbedimo zaposlenima, tu mislimo na sisteme nagrade, na bonuse... Ali ono što je naših zaposlenima važno jesu ankete zadovoljstva zaposlenih koje sprovodimo."

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još