UGOSTITELJI: Brena i Boba otvaraju restoran vredan pola miliona evra!

Supružnici su u ovaj ugostiteljski objekat uložili oko pola miliona evra, a zaštitno lice će im biti buduća snajka Aleksandra Prijović.

- Brena i Boba odavno žele da otvore restoran u kom će se sastajati s prijateljima. To su predočili sinu Filipu, koji se oduševio idejom. On je pre nekoliko meseci u tajnosti krenuo da realizuje taj projekat. Radovi su završeni, a uskoro će biti svečano otvaranje - priča dobro obavešten izvor.

Živojinovići su odlučili da u posao uvedu i Prijovićku.

- Filipova je želja da njegova devojka bude zaštitno lice restorana. S obzirom na to da je Prija završila novi album, najverovatnije će promociju organizovati baš u tom lokalu, koji je poput luksuznih restorana u Monte Karlu. U taj biznis su uložili oko pola miliona evra - završava izvor.

Brena je s mužem Bobom otputovala prošle nedelje na mini-odmor u Hrvatsku. Početna stanica im je bila luka u Rijeci, gde je usidrena njihova jahta. Luksuznim plovilom pevačica je stigla do Briona, gde uživa u suncu i moru. Ona je na Instagramu podelila video kako plovi Jadranskim morem.

Izvor: Kurir

Pogledajte još