Novi spot Parnog valjka za pesmu "Ljubav" (VIDEO)

Neumorni momci jasno poručuju: "Kotrljamo se i dalje, ne planiramo stati, a od nas možete očekivati još mnogo, mnogo lepih stvari."

Najnoviji singl "Ljubav" za koji su snimili spot, potvrđuje da su nepresušni izvor hitova. Samo deset dana pred beogradski koncert na Tašmajdanu, fanovi će svakako uživati u novom spotu, jer je "Ljubav" sjajna rok pesma u kojoj "Valjak" pokazuje sve ono što gradi kontinuirano, uporno i uspešno već 42 godine. To je izvanredna svirka i hemija benda koja se odražava u energičnom, rokerskom aranžmanu, Akijev vokal neponovljive izražajnosti i emocije, kao i autorski pečat Husa koji je poklonio još jednu pesmu koja će postati istinski evergrin.

- Mislim da je poruka pesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osećaj s kojim hodaš kroz grad može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svetu. Mislim da ona treba da bude motor pokretač svega što čovek radi - rekao je Hus.

Splićanin Hrvoje Zuanić režirao je atraktivan i savremeni video spot za novu pesmu, a kombinovani su kadrovi sa koncerata benda i zanimljiva, artistična priča koja je snimana na više lokacija u Splitu.

Puno ljubavi će ispuniti Tašmajdan u subotu 24. juna, a do tada uživajte u najnovijem spotu za pesmu "Ljubav".

Pogledajte još