Vampir Sava Savanović zove turiste u Valjevo

0

VALJEVO, 4. februara 2010. (Beta) – Novoosnovano Udruženje i turistički klaster "Valjevo za Vas" će se na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu "pojaviti" s najpoznatijim srpskim vampirom Savom Savanovićem, junakom Glišićeve pripovetke "Posle 90 godina".

VALJEVO, 4. februara 2010. (Beta) – Novoosnovano Udruženje i turistički klaster „Valjevo za Vas“ će se na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu „pojaviti“ s najpoznatijim srpskim vampirom Savom Savanovićem, junakom Glišićeve pripovetke „Posle 90 godina“.

Ideja je, kako je novinarima rekao član klastera Dušan Arsenić, da se na originalan način pokažu specifičnosti Valjeva i okoline.

„Sava Savanović će biti predstavljen kao simpatičan vampir, u prirodnoj veličini, pa će posetioci moći da se fotografišu s tim originalnim valjevskim brendom ‘za uspomenu i dugo sećanje'“, rekao je Arsenić medijima.

Predsednik klastera „Valjevo za vas“ Vladimir Krivošejev kaže da su, originalno i zanimljivo, osmišljena dva valjevska turistička brenda – istorija i tradicija, odnosno priroda i okolina. Biće promovisan promotivni prospekt-kalendar Valjeva, kao i već ranije osmišljena akcija „Sam svoj tur-operater“ uz „Novčanicu od 25 eVAra“. Reč je o ponudi budućim posetiocima da provedu „vikend u Valjevu za 25 eVAra“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.