The Frajle, DJ Arcader, izbor za najbolju domaćicu i radionice za najmlađe danas na Štrand Summer Festu

_ADR7075_ADR7079_ADR7088_ADR7150

Radionicu je organizovala CosmoLand igraonica i rođendaonica. Najmlađi su kao maske imali svoje omiljene likove iz crtanih filmova.

_ADR7192_ADR7184_ADR7140_ADR7123_ADR7132

Posebna atrakcija ispred našeg platoa su i slova od peska u obliku "Štrand Summer Festa".

_ADR7060_ADR7070_ADR7218

Veče je završeno nastupima benda Rosetta Stoned, i DJ Dimitri Tomino

Najmlađi danas od 10h mogu da se takmiče u pravljenju skulptura od peska, a pobednike i njihove roditelje očekuju vredne nagrade.

Kao i prošle subote, i ove biramo najbolju domaćicu. Žiri u sastavu voditeljka Nataša Ilić i Marija Telgeši iz udruženja "Štrandaroši", izabraće najbolju domaćicu, a vi možete da kupite ove specijalitete po povoljnim cenama. Sva hrana koja se ne proda, biće donirana u humanitarne svrhe, kao i prošle nedelje.

Večeras od 21h poklon Novosađanima je mini koncert i promocija novog albuma grupe The Frajle. Dođite da se družimo sa ovim sjajnim damama i oteramo oblake nad Novim Sad.

Od 21:45h nastupiće DJ Arcader.

Dođite na plato ispod Mosta slobode. Tokom celog dana možete da uživate sa svojim najmlađima u dečijem kutku.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a u nedelju od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra,Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još