ZORICA BRUNCLIK O POČETKU VEZE: Kemiš me je odveo u krevet zbog opklade

Pevačica je svojevremeno priznala da je odmah pala na harmonikaša, ali da je ona njemu na početku bila samo recka.

- Kemiš i još dvojica kolega, neću da im govorim imena, takmičili su se koji će prvi da me zavede! Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je. Ipak, ostao je malo duže sa mnom - ispričala je Zorica u emisiji "Dobro veče, Srbijo" i dodala da sa Miroljubom nije tvrdila pazar.

- Jedno veče smo izašli i kaže on meni: "Idemo u hotel 'Metropol'. Imam tamo druga na recepciji." Ja pomislim: "Ma da, razrađena šema." I otišli smo u hotel, a ja sam sve vreme razmišljala: "Jao, šta ću ako zabrljam sad, ako se ne pokažem dobro. Ide moj koncert za nekoliko dana, on treba da svira" - kroz smeh je ispričala pevačica, a Kemiš je dodao da im je prvi seks bio fenomenalan.

- Tresao se 'Metropol' - rekao je harmonikaš.

Zorica je istakla da je odmah poželela i da se uda za Kemiša, naročito nakon sugerisanja ćerke Maje.

- Ona mi je rekla: "Mama, vidiš kako Miroljub zaljubljeno gleda u tebe?" Ali ja sam se plašila jer je oko njega obletalo mnogo mladih devojaka. Mislila sam da nemam šanse za nešto više - rekla je pevačica, a Kemiš je otkrio da je ona odmah zapela da se venčaju.

- Ona je odmah htela da se uda. Dva puta smo se videli i već je htela venčanje - priča on, a Zorica se pravda i dodaje da je Kemiš tada bio uplašen jer ga je njena drugarica oslovila sa zete.

Pevačica je otkrila još jedan detalj iz njihove veze.

- Kada smo se prvi put poljubili, to je bilo u 'Raspućinu' ispred klozeta. Ali tamo su dobri toaleti, kao naši saloni. On je mene obrnuo tada, pala sam u zagrljaj. Mozak mi se okrenuo - prisetila se Brunclikova.

Pevačica je ispričala i anegdotu sa Vesnom Zmijanac, koja je bila uverena da je Kemiš do ušiju zaljubljen u nju.

- Nakon što smo proveli noć u 'Metropolu', sutradan smo otišli u PGP da potpišemo ugovor za moj koncert. Naravno, došli smo odvojeno, niko nije znao za nas. Njegova bivša žena Vesna Zmijanac takođe je bila tu, jer je tada bila u šemi sa direktorom marketinga Vladom Jovanovićem i morala je da prisustvuje važnim stvarima, pa makar to bio i moj koncert. I sad, dolazi Kemiš onako umoran od burne noći, klecaju mu noge, jedva stoji, a Vesna mi prilazi i kaže: "Pogledaj ga! Crkava još za mnom!" A njemu klecala kolena od seksa - kroz smeh je ispričala Brunclikova.

Izvor: Kurir

Pogledajte još