NIKAD IZAZOVNIJA: Stanija predstavila spotove za pesme "Sveta Marija" i "Šta te loži"! (VIDEO)

Bivša rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja je prošle godine postala pevačica, objavila je dva spota. Pored dueta "Šta te to loži" koji je snimila sa MC Damirom, ona je uradila i solo pesmu "Sveta Marija!"
Stanija se sa MC Damirom snimila duetsku pesmu "Šta te loži" za koju se očekuje da će biti pravi letnji hit. Numera "Sveta Marija" je pesma sa izuzetno provokativnim tekstom koji je Stanija uspela da iznese i šokira domaću javnost. “Štipa me za guzu, podiže mi bluzu, misli da je džek”, repuje Stanija u ovoj pesmi, govori o dečku koji joj se dopada, ali je ipak "ljakse", a onda se obraća Svetoj Mariji.
“Moja "Sveta Marija" by Marina Tucaković i Damir Handanovic. Totalna promena muzičkog pravca, pesma u rep fazonu, transformacija stajlinga i imidza, urban fazon u svetskom, americkom duhu! U ovom sam se pronasla i ovakvu muziku cu da pravim ubuduce. Na prvo slusanje ovaj "šaljiv" tekst, ako pazljivo obratite paznju, salje OZBILJNU PORUKU. "Sveta Marija" je malo umetnicko delo. Predstavljam vam NOVU STANIJU”, napisala je novopečena pevačica pored tizera koji je objavila na Instagramu.

Pogledajte njen nove spotove i uživajte:


Autor: nadlanu.com/D.R.

Pogledajte još