PRIJATELJI ŠOKIRANI: Marko, šta će ti Sonja?

Supruga poznatog pevača navodno je već nekoliko meseci u vezi sa proslavljenim košarkašem, a njih dvoje se viđaju u Majamiju, gde Marko ima kuću, a gde Sonja često boravi.

Kako "Alo!" piše i ta romansa je "na staklenim nogama". Naime, Jarićevi prijatelji nisu nimalo oduševljeni potencijalnom novom snajkom, pa sve čine da ga odgovore od te, kako oni kažu, besmislene veze.

- Sonja i Marko se već mesecima tajno viđaju u Majamiju. Upoznali su se tamo preko zajedničkih prijatelja, a strasti su se probudile već pri prvom pogledu. Njih dvoje su se dogovorili da se viđaju uz maksimalnu diskreciju, daleko od Srbije i Sonjinog muža Ace Lukasa. Međutim, za njihovu vezu se brzo saznalo u krugu Markovih prijatelja, koji su od početka bili protiv te veze - otkriva izvor blizak Jariću.

- Govorili su mu da mu ne treba da se zabavlja sa udatom ženom i da zbog svega toga mogu da nastanu ozbiljni problemi. Marko nije hteo da ih sluša i nastavio je da se viđa sa Sonjom, a sada kada je ta priča dospela u javnost, on se uhvatio za glavu i kaje se što ih nije poslušao - navodi izvor dobro upućen u dešavanja u privatnom životu poznatog košarkaša i dodaje da Marko sada razmišlja o tome da li će nastaviti vezu sa Sonjom.

Dok se Marko premišlja šta da radi sa novom partnerkom, Lukas prolazi kroz pravi pakao. Šuškanja da mu je supruga neverna stigla su i do njega, što je ubrzalo Sonjinu odluku da se razvede.

- Lukas nije znao šta ga je snašlo kada je saznao da je Sonja u šemi sa Jarićem. Danima su se svađali žestoko, jer je pevač napadao suprugu zbog navodnog nevrstva, a ona je sve to poricala, pa je, navodno, zbog njegove neosnovane ljubomore rešila da napusti zajednički dom i ode kod svojih roditelja u Dizeldorf, ali i da uskoro podnese papire za razvod braka. Lukasu se zbog novonastasle situacije ne provodi vreme u Beogradu, te je i on pobegao iz Srbije - navodi izvor.

Izvor: Alo!

Pogledajte još