Parni Valjak - Tri sata hitova 24. juna na Tašu

Proslava višedecenijske karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao je u koncertnu turneju 2u1, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni – a koje prati veoma zahtevna produkcija svetskih razmera.

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere. I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.

- Radujemo se renoviranom Tašu na kome smo svirali poslednji put pre oko 30 godina. Taj prostor nam omogućava da postavimo veliku produkciju za bajku kojom će naša publika tri sata ploviti zajedno sa nama kroz jedno razdoblje 'Parnog Valjka'. Neću da otkrivam sve tajne, ali biće nas 18 na bini i gosti koji su sa nama sarađivali. To je jedna lepa priča kroz koju se plovi širom otvorenih očiju. Publika je ta koja zna na šta dolazi, a sigurni smo da ćemo ih i iznenaditi - poručio je Aki vernoj publici i obećao pravi spektakl.

U susret beogradskom koncertu objavili su i novi spot za poslednji singl Ljubav, koji autorski potpisuje Hus, a Aki svojim glasom i energijom osvaja na prvo slušanje. Takođe, u prodaji je i tvrdo ukoričeno četvorostruko izdanje Parni Valjak – Antologija, koje će fanovi moći da kupe i na Tašmajdanu. Na četiri diska nalaze se 64 najlepše pesme, a osim diskova s muzikom, tu je i štampani deo sa tekstovima renomiranih autora, koji su bogato ilustrovani arhivskim i retko viđenim fotografijama, kao i starim novinskim člancima.

Ulaznice za ovaj rock’n’roll užitak mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama, a kapije Tašmajdana će biti otvorene već od 19 časova.
Sa linka u nastavku možete preuzeti kratki video kojim članovi benda pozivaju svoju publiku na druženje 24. juna na Tašmajdanu.

Pogledajte još