ZAGREVANJE ZA BELGRADE BEER FEST NA ADI CIGANLIJI!

Tako će biti i ovog leta od 7. do 30. jula, kada će Beograđani i njihovi gosti, vrele letnje dane i večeri moći da provedu u pivskoj bašti, smeštenoj u prirodnom hladu, na već dobro poznatoj lokaciji popularnog beogradskog izletišta. Treći Beer Garden biće otvoren svakog dana od 17 časova do ponoći, a glavni akcenat je stavljen na omiljeni napitak – pivo.

Posetioci će moći da uživaju u ukusima preko 100 vrsta, među kojima izdvajamo domaća zanatska piva, koja inače mogu da se nađu samo u specijalizovanim pabovima. Ljubitelji sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva biće u prilici, da na jednom mestu, probaju najbolje ukuse kojima mogu da se pohvale male pivnice u Srbiji.

Za odlično raspoloženje i festivalsku atmosferu svim danima osim ponedeljka, pobrinuće se odlični muzičari, koji tokom godine stvaraju najbolju atmosferu u prestoničkim klubovima.

Muzički program će biti podeljen u dva segmenta.
Od 18.00 do 20.00h u okviru programa „Gardensi“, gosti Beer Gardena će moći da uživaju i u zvucima bluza, rokenrola, domaćih i stranih hitova, koje će svirati bendovi predvođeni jednim od najboljih bluz gitarista i majstora akustike, Nenadom Zlatanovićem, Vojislavom Đukićem Kokijem i Dejanom Vozlićem.

Za sjajan večernji provod od 21.30 do 23.30h, biće zaduženi poznati klupski i cover bendovi poput King Size, Plutonia, Witch 1, Prorok, Supermensi, Evillution, Pot i Dram, koji će svirati najaktuelnije i evergrin hitove domaće i strane pop rock scene.

Manifestaciju Beer Garden prethodnih godina je posetilo više od sto hiljada ljudi koji su uživali u najnovijim pivskim ukusima i brojnim muzičkim koncertima, pa je uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden pružao osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti. Tako će biti i ove godine u bašti dobre zabave, koja svojim gostima nudi beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima. Ovu, sada već kultnu manifestaciju, koja se upisala na mapu letnjeg provoda Beograda, sa nestrpljenjem očekuju naši sugrađani i mnogobrojni gosti našeg grada.

www.belgradebeerfest.com
facebook.com/belgradebeerfest
twitter.com/BgBeerFest
instagram.com/belgradebeerfest
youtube.com/Belgradebeerfest

Producent festivala:
Beogradska kulturna mreža

Uz podršku:
Skupštine Grada Beograda
Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija
Turističke organizacije Beograda
Turističke organizacije Srbije

Pogledajte još