NAJSKUPLJI RAZVOD U ISTORIJI! Petra Eklston iznela "prljav veš" u javnost, sestra je podržala, Berni opsovao zeta!

Da je reč o razvodu koji će biti prava poslastica za tabliode bilo je jasno juče kada se par prvi put, u pratnji advokata i članova porodice Stant pojavio na sudu. Dolazeći na ročište, Stant je okupljenim novinarima pokazao srednji prst, a kako piše Dejli mejl svog tasta Bernija jako udario po ramenu, na šta mu tajkun nije ostao dužan. Navodno, uzvratio mu je sa p*zdo.

Britanski tabliod piše da je Petra svog supruga na sudu opisala kao nasilnika i zlostavljača koji se tokom njihovog braka, prema njenim rečima, nekoliko puta i predozirao.

Očekuje se da će na površinu da ispliva još porodičnih tajni, a do tada mediji se bave podelom imovine koja se meri milijardama. Tačnije 5,5 milijardi funti koliko se procenjuje da iznosi njihovo bogatstvo.

U britanskim tabloidima ovaj razvod već je dobio naziv najskuplji razvod u istoroji poznatih. Tek deo dugačkog spiska imovine oko koje će se boriti na sudu podrazumeva i 158 miliona funti vrednog imanja u Los Anđelesu, 100 miliona funti vrednu vilu u elitnom londonskom naselju Čelsi, a poseduju i vilu Arona Spelinga koju su kupili za 65 miliona funti.

Par će na sudu predstavljati najbolji advokati. Petru zastupa baronica Fiona Šakleton koja je bila advokat i Polu Mekartniju kada se razvodio od Heder Mils.

Nije poznato kako su se Petra i Džejms tačno upoznali, ali britanski tabloidi pišu da se sudbonosni susret dogodio 2006. godine, i to na slepom sastanku. Venčali su se pre šest godina na glamuroznom venčanju u Italiji kome je prisustvovalo 350 zvanica. Par ima troje dece - ćerku Laviniju (4) i blizance Džejmsa Džuniora i Endrjua (2). Prema tvrdnjama medija na ostrvu, par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor vredan 16 miliona dolara.

Petra je mlađa ćerka Bernija i Slavice Radić Eklston. Povodom ovih dešavanja na svom Instagram profilu oglasila se Tamara Eklston i poručila sestri da je uvek uz nju.  

Izvor: Blic

Pogledajte još