Izložba fotografija „Boka“ vršačkog fotografa Aleksandra Avrameskua na mini sajmu turizma Crne Gore u Ušću, 30. juna i 1. jula

ODLAZAKPRE

Pored turističke punude biće i dosta aktivnosti za celu porodicu kao i muzičkog programa a lepote Crne Gore dočaraće i mini izložba fotografija„Boka“ Aleksandra Avrameskua, rođenog 14.jula 1970.godine u Vršcu.

Aleksandar se fotografijom se bavi još od detinjstva, a sa 12 godina bio je aktivan član tadašnjeg vršačkog foto-kluba. Danas je osnivač i predsednik Foto kluba u Vršcu, koji je posle 20 godina ponovo počeo sa radom, zahvaljujući upravo inicijativi Aleksandra Avrameskua. Dobitnik je više značajnih nagrada iz oblasti fotografije. Do sada je izlagao na brojnim zajedničkim izložbama,a ovo je četvrta samostalna, u okviru koje izlaže retrospektivu fotografija sa motivima bokokotorskog zaliva nastalih u poslednjih osam godina.

danicrnegore

Ovu manifestaciju organizuje Ušće u saradnji sa Ambasadom Crne Gore, Nacionalnom organizacijom Crne Gore i Color Media Communications

Mini sajam pod nazivom “Montenegro zove tebe u UŠĆE“ traje 30. 06. i 01.07. na glavnom trgu u prizemlju.

U petak 30.06. u 16:45 u Ušću će, nakon obraćanja direktorice Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Željke Radak - Kukavičić nastupiti i hor Leontine Vukomanović - Čarolija a specijalni gost je i mlada Podgoričanka Katarina Radulović– poznata Pinkova zvezdica - talentovana i šarmantna dvanaestogodišnja devojčica iz Crne Gore koja oduševljava glasom ali i scenskim nastupom.

Povodom gostovanja u UŠĆU Katarina kaže:Muzika je moj hobi kao i novinarstvo. Tačnije, novinar- saradnik sam u dečijoj emisiji “Pčelica” koja se emituje u Crnoj Gori. Sve to mi je zanimljivo jer volim da sam povezana sa ljudima tj. decom bilo pesmom ili voditeljskim poslom. A lepoj Marijani bi radije otela neku od haljina” dodaje ova prava dečija zvezdica iz Podgorice.

Pored ove muzičke poslastice - Planiran je bogat dvodnevni program animacija za najmlađe posetioce (bojenje lica, klovn, kutak za decu) i aktivacije za porodice.

U okviru ove manifestacije svoju ponudu predstaviće i nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines,kompanije „Plantaže“ i „M tel“, kao i luksuzno turističko naselje „Lustica Bay“.

Luštica Bay www.lusticabay.com je jedinstveni, pionirski način života i stambeni kompleks, sakriven u spektakularnom pejzažu crnogorske obale, koja brzo postaje jedan od najpopularnijih i najpoznatijih prirodnih utočišta u Evropi.

Projektom je predviđena mešavina nekretnina (apartmani, gradske kuće & vile), hoteli, profesionalni golf teren, dve marine, butici, restorani, prodavnice, rekreativni sadržaji i obilje zelenih površina i netaknute prirode. Izgradnja Luštica Bay-a, smeštenog na istorijskoj raskrsnici izmedju Bokokotorskog zaliva i Budvanske rivijere, počela je pre četiri godine, a ovo leto, po završetku planiranih primopredaja u kompleksu Ruzmarin i Lavanda u naselju u marini, oko 160 vlasnika provešće u svojim završenim stanovima. Ranije ove godine, kompanija je najavila početak planiranja za izgradnju zone Central, administrativnog i gradskog jezgra, koje će ponuditi najveću koncentraciju komercijalnih i javnih sadržaja u sklopu projekta, te stambene zone. Kao jedina grinfild investicija u Crnoj Gori i najveća u ovom delu Evrope, Luštica Bay je turistički kompleks vredan 1,1 milijardu eura. Koncept razvoja Luštica Bay-a je ugraviran u holističku filozofiju zdravlja i blagostanja i izveden iz originalnog master plana da bude destinacija gdje se porodice mogu okupljati, relaksirati, odmarati i zabavljati.

Tokom mini sajma turizma Crne Gore u Ušću pored obilaska svih treba svakako posetiti i štand kompanije „Plantaže“www.plantaze.com

U toku trajanja ove manifestacije „Plantaže“ imaju dve akcije za posetioce; Kako su to Dani turizma Crne Gore, a Plantaže imaju sjajne Vinske ture koje sad već predstavljaju nezaobilaznu turističku atrakciju – tokom mini sajma Montenegro zove tebe u Ušće – Plantaže će odobravati 50% popusta na sve pakete iz Vinske ture.

Druga akcija Plantaža će se odnositi na sva premium vina u toku trajanja akcije u IDEA marketu u Ušće shopping centru koja će biti na popustu do 30%, a svi koji kupe neko od premium vina Plantaža dobiće i prigodan poklon na njihovom promo štandu na glavnom trgu u prizemlju Ušća.

Radno vreme mini sajma je od 10-22h.

Program:

Petak 30.06.2017.

12:00 – 14:00h face painting

16:30h – zvanično otvaranje, pozdravni govor direktorice NTO CG Zeljka Radak Kukavicic

16: 45 - 18:00h - Leontina i dečiji hor Carolija, specijalni gost Katarina Radulović

19:00 – 21:30h – animator za decu – klovn

Subota 01.07.2017.

12:00 – 14:00 h – face painting

14:00 – 15:00 h - animator za decu – klovn

18:00 -20:00 h – animator za decu – klovn



Pogledajte još