Otvorena letnja sezona na Staroj planini

Ovogodišnjem otvaranju prisustvovali su predstavnici medija, turističkih agencija i ljubitelji planine tokom letnjeg perioda.

Direktor Stara planina Resort Goran Karadžić izjavio je tom prilikom sledeće:

- Iza nas je izuzetno uspešan period na koji smo ponosni. Postavili smo visoke ciljeve koje smo realizovali, a prepoznati smo kao turistička destinacija kojoj teže kako domaći, tako i strani turisti.


Miloš Adamović, direktor JP Stara planina istakao je da uskoro počinje izgradnja teniskih terena i adrenalin parka, da su u toku razgovori sa potencijalnim investitorima, te da veruje da će Stara planina biti veliko gradilište istočne Srbije.

Tokom otvaranja letnje sezone predstavile su se mnogobrojne opštine proizvodima autentičnim za ovu regiju. Gosti su degustirali sireve, peglanu kobasicu, rakiju, vino, med, a uz to se i uverili u kvalitet nadaleko poznatih rukotvorina.

Predstavnici medija i turističkih agencija uživali su u organizovanom razgledanju planine i njenih prirodnih bogatstava automobilima marke Volkswagen i Seat.

Svi prisutni mogli su nedvosmisleno da ustanove da je reč o destinaciji budućnosti o kojoj će se sve više govoriti, a koja sada predstavlja pravi ponos istočne Srbije.

Autor: Nadlanu.com

Pogledajte još