HOROSKOP ZA 2. JUL: Ovnovi, obratite pažnju na svoje snove; Rakovi, izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije

OVAN
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda. Sačuvajte poslovne interese i dobar saradnički odnos. Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.

Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove.

BIK

Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju. Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja Vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.

Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

BLIZANCI

Razočarani ste nečijim ponašanjem i to Vam daje za pravo, da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte prisebnost duha i svoju poslovnu poziciju. Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će Vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.

Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RAK

Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju Vas ne vezuju zajednički poslovni interesi. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama. Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje deluju vrlo dobronamerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.

Sugestija: Izbegavajte suvišne obaveze ili neke stresne situacije.

LAV

Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada želja za dominacijom. Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

DEVICA

Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu. Ne možete lako da ubedite voljenu osobu, da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

Sugestija: Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

VAGA

Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

ŠKORPIJA

Neko potvrdjuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period. Važno je da sačuvate prisebnost duha odlučujućem momentu. Delujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.

Sugestija: Potrebno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

STRELAC

Stalo Vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko indirektno drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije.

Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC

Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Medjutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo. Ukoliko dobijate loš signal, važno je da se povučete u stranu i da sačekate na bolju priliku. Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji Vam se upućuje. Partner ume da Vas oraspoloži na pravi način ili da Vas rastereti od suvišnih briga.

Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

VODOLIJA

Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru. Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što Vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.

Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

RIBE

Saradnici deluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju i pozitivne promene u privatnom životu. Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još