ISPOVEST MISICE IZ MALEZIJE: Zbog mladeža su me nazivali čudovištem!

Evita Delmundo iz Malezije je devojka koju silni mladeži kojima joj je prekriveno čitavo telo nisu sprečili da počne da voli sebe, prikupi hrabrost i prijavi se na takmičenje za Mis Univerzum. Ipak, bilo je potrebno da prođe mnogo vremena i pre nego što je prihvatila realnost i zavolela sebe.

- Maltretirali su me u osnovnoj školi, deca su me zvala Čudovište i to nisam mogla da shvatim kao mlada devojke. Bila sam stidljiva, povlačila sam se u sebe, jer uopšte nisam znala kako da se nosim s tim – rekla je Evita, prenosi Elle.

Ona je dodala da joj je prisustvo crkvenom kampu, koji je posetila sa 16 godina, skroz promenio život.

- Naučila sam kako da volim sebe i komuniciram sa drugima. Ovo je bio prvi put da sam zaista počela da prihvatam ko sam, šta sam i kako izgledam.

Delmundo je pomišljala da ide na operaciju i ukolni sve te mladeže, ali sada kaže da je zahvalna Bogu što ništa nije promenila. Isto mišljenje ima i 42.000 ljudi, koji je prate na Instagramu.

- Hvala ti, pomogla si mi da se osećam mnogo bolje kada su moji mladeži u pitanju - napisala je jedna od njenih obožavateljki.

Naoružana novim samopouzdanjem, Delmundo je rekla da je nedavno donela odluku da se oproba u malezijskom takmičenju za Mis Univerzum.

- To je moj san. Cilj mi je da sve devojke imaju samopouzdanje kada je u pitanju njihov izgled i lepota - poručila je Evita.

Takmičenje za Mis Univerzum biće održano u julu. Videćemo dokle će dogurati ova mlada i hrabra dama.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još