KONAČNO KRAJ! Dalila osvojila 30.000 evra: Pobedila sam sebe! (VIDEO)

Dalila Mujić je pobednica pete sezone Parova, a osvojila je 30.000 evra u samoj završnici takmičenja.

Drugo mesto odnela je Slađa Petrušić, kojoj je dodeljeno 20.000 evra, a treće mesto pripalo je Aleksandri Subotić, koja je dobila 8.000.

Inače, prva je vilu napustila Vesna Rivas, a za njom i Mili Radosavljević i Miljana Kulić. Po 5.000 evra osvojili su David Dragojević, Anamarija Džambasov, Dejan Dragojević i Mladen Vuletić.

Nakon trijumfa u najpopularnijem šou na našim prostorima, otkriva da li je očekivala pobedu i kako se oseća nakon trijumfa.

Iako je sve vreme favorizovala sebe u Parovima, Dalila Mujić ipak u samoj završnici finala, nije mislila da će baš ona pobediti, ali se potajno nadala:

- Nisam bila sigurna kada smo ostale nas tri u vili, ali nakon što smo ostale Slađa i ja i kada je ona prokomentarisala nešto, tada sam znala da sam sigurni pobednik. Čim je Bojana krenula sa krunom ka Slađinoj glavi, znala sam da će je vratiti meni - rekla je Dalila nakon finala za televiziju Happy i dodala:

- U ovom rijalitiju sam podebila sebe. Porodica mi je bila najveća podrška, ali me je mama užasno nervirala, ali ću popričati sa njom. Dobila sam stan od svojih fanova i svoje sestre. Ovo je moja pobeda u rijalitiju - zaključila je Dalila.

Izvor: Blic/Svetplus.com

Pogledajte još