BANKROT: Bivša "spajsica" milione potrošila na gluposti!

U pitanju je bogatstvo procenjeno na 45 miliona evra.

Bivša spajsica je na sudskom ročištu u Los Anđelesu, gde je u toku njena brakorazvodna parnica, izjavila da nema više novca i da samo još jedna njena kompanija ima oko 10.000 evra na računu. Njen advokat je dodao da je za to jednim delom zaslužan i njen način života dok je bila u braku sa Stefaneom Belafonteom koji joj sada dodatno traži i alimentaciju.

- Na kraju godine nikad nisu imali novca za porez - reklao je advokat.

Iako je kao sudija takmičenja America's Got Talent imala pozamašnu platu uspela je da potroši sav novac. Mel B je navodno veliki ljubitelj automobila. U svom voznom parku ima Bentley Continental GTC, Ferrari California i Cadillac Escalade ESV. Obožava i dijamante, skupoceni nakit, Rolex satove, kao torbe luksuznih modnih brendova Birkin, Louis Vuitton.

Sa porodicom je često išla i na luksuzna letovanja i putovanja. Njena dece ide u najbolje i najskuplje privatne škole, a pevačica navodno samo na svoje asistente, dadilje i čistače godišnje potroši milion dolara. Zbog teškog finansijskog stanja sada je odlučila da proda vilu u Los Anđelesu, a početka cena je šest miliona dolara.

Izvor: Super žena

Pogledajte još