REMONT LICA: Goca Tržan uvećala jagodice

Pevačica je rešila da prirodnim materijalom, hijaluronom, poveća jagodice i u svaku je stavila jedan kubik. Prijatelji su je savetovali da njoj ne treba tako nešto jer ima jake i visoko postavljene jagodice, ali Goca je želela da osveži izgled i to je uradila na jednoj privatnoj klinici, kod poznatog estetskog hirurga koji je transformisao mnoge njene koleginice.

- Goca je želela nešto na sebi da promeni, a već duže vreme razmišlja da poveća jagodice. Konsultovala se sa nekoliko koleginica, ali i sa Rašom, koji ju je odmah podržao. Nije velika promena, uradila je tek toliko da njeni najbliži vide da je sada svežija - kaže izvor blizak pevačici.

Pevačica se odmah uputila na kliniku kod doktora kojeg joj je preporučila dobra koleginica i uz nekoliko konsultacija dogovorili su se kako bi to trebalo da izgleda. Doktor je ispoštovao svaku Gocinu želju, a prva je bila da izgleda sasvim prirodno. Pevačica je, kako saznajemo, stavila po jedan kubik u svaku jagodicu i to ju je izašlo tačno 1.000 evra.

- Hijaluron uvek daje odlične rezultate i prirodan izgled je zagrantovan. Goca je dala 1.000 evra. Može se naći i u jeftinijoj varijanti, ali njoj je bilo bitno da materijal koji ubrizgava u lice bude kvalitetan i zato je odvojila tu sumu - kaže izvor.

Pevačica se sa novim jagodicama i osveženim licem pojavila na jednom prestoničkom događaju, a ruku pod ruku držao ju je Raša. Osmeh nije skidala sa lica i svi su primetili da blista.

- Goca nema problem da prizna da je nešto na sebi korigovala, pa 21. vek je, i to je sasvim normalno. Ona je uvek negovala kožu, a otkako je ušla u petu deceniju, počela je da razmišlja o zatezanju. I evo, ovo je prvo što je na sebi uradila. Rezultati su odlični, te verujem da će razmisliti o još nečemu - završava izvor.

Goca je odmah nakon jednog prestoničkog događaja otputovala u inostranstvo, gde ima zakazane nastupe, a uskoro će otići na odmor sa Rašom i ćerkom.

Izvor: Kurir/Blic

Pogledajte još