Amsterdam Dance Event i najveća svetska imena klabinga čekaju na vas

Nakon nagradnog konkursa Pokaži kako živiš svoju muziku Heineken muzička avantura se nastavlja - svi potrošači prilikom kupovine dva Heinekena na Exit festivalu dobiće priliku da osvoje putovanje u Amsterdam, uz obilazak Heineken experience muzeja i pivare, kao i posebno iskustvo Amsterdam Dance Event (ADE). Heineken nastavlja da iznenađuje svoje potrošače, ovog putana novom mestu zabave - u kolevki ovog svetskog brenda gde će biti održan najveći svetskiklub festival ADE, od 18. do 22. oktobra.

Potrebno je da potrošači na Exitu aktiviraju svoju specijalnu Heineken narukvicu, koju dobijaju uz kupovinu Heinekena i da na Heineken totemima koji se nalaze na tvrđavi, kreiraju svoj LIVE YOUR MUSIC GIF ili DJ set. Kreirani GIF ili DJ set sadržaj će automatski biti objavljen na Instagram profilu potrošača uz #LiveYourMusicAtExit #Heineken #AmsterdamDanceEvent.

Najkreativnije potrošače i one koji zaista žive svoju muziku Heineken će nagraditi putovanjem u Amsterdam i na Amsterdam Dance Event – ADE. Više o ovom događaju pročitajte na linku.

Osim aktivacija na samom festivalu Heineken nastavlja da upotpunjuje muzički doživljaj u Heineken House of Music u Novom Sadu. Tokom Exit festivala svakog dana u Heineken vili okupiće se svi dobitnici nagradnog konkursa Pokaži kako živiš svoju muziku, uticajne online i ostale relevantne ličnosti iz sveta muzike. Za sve ljubitelje dobre muzike i još boljeg zvuka Heineken je spremio DJ radionice i nastupe zvezda sa domaće scene, kao što su Dada Selectah, Aleksandra Duende, Lea Davogić i Danijel Čehranov, kao i čuveno ime domaćeg klabinga Miloš StarčevićDJ Mi-High-Low.

- Heineken nastavlja da nagrađuje i pruža poseban Heineken experience za istinske zaljubljenike u muziku. Želimo da nagradimo najkreativnije potrošače putovanjem na jedan od najvećih svetskih festivala, koji svake godine ugosti više od 2.200 umetnika koji nastupaju u 120 najboljih muzičkih klubova u Amsterdamu. Pored muzičkog doživljaja, vodimo vasu grad rođenjaHeinekena i obilazak Heineken experience muzeja i naše prve pivare u Amsterdamu. Pozivamo vas da i vi budetedeo Heineken muzičkog doživljaja i našeg putovanja - izjavila je Tijana Domanović, Heineken brend menadžer.

Tokom festivala, ove godine na Exit festivalu pored sjajnih izvođača i performansa sve posetioce očekuje Beer Planet Pub Heineken zona preko puta Fusion stejdža sa raznovrsnim izborom piva i ukusa. Prisutni će biti brendovi Kapuziner, Sol, Amstel, Krušovice, Laško, Zaječarsko i Zaječarsko Crno.

Pogledajte još