Novi projekat Tejlora Lotnera

0

LOS ANĐELES, 7. februara 2010. (Beta) – Tejlor Lotner igraće glavnu ulogu u filmu "Stretć Armstrong", potvrdio je studio Juniversal Akses Holivudu.

LOS ANĐELES, 7. februara 2010. (Beta) – Tejlor Lotner igraće glavnu ulogu u filmu „Stretć Armstrong“, potvrdio je studio Juniversal Akses Holivudu.

Zvezda serijala o vampirima „Sumrak“, „Mlad Mesec“ i „Pomračenje“ igraće lik zasnovan na jednoj Hasbro igrački, a film koji će biti rađen u 3D tehnici u bioskope stiže 2012. „Tokom poslednje dve godine, Tejlor se izdvojio kao prava zvezda globalnog tržišta. On predstavlja savršenu ravnotežu energije i sportske građe za ulogu heroja sa super moćima“, navedeno je u saopštenju Juniversala.

Plan da film u bioskope stigne 2012. usklađen je prema njegovim ranije preuzetim obavezama: glavnoj ulozi u ostvarenju „Max Steel“ i filmovima „Northern Lights“ i „Cancun“ u kojem će do izražaja doći njegove borilačke veštine. Njega čeka i poslednji filma – ili dva filma – zasnovana na romanu „Breaking Dawn“, četvrtoj knjizi Stefani Majers, što tek treba da bude potvrđeno.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.