ZADALA IM GLAVOBOLJE: Roditelji Lukasove devojke razočarani u ćerkin izbor!

Iako njima dvoma to ne predstavlja problem, najveći haos nastao je u kući roditelja Lukasove devojke koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da im se ćerka ponaša toliko slobodno.

- Imam dovoljno problema i bez novinara. Svašta se ovih dana pisalo, a mi to ne želimo da komentarišemo. Ja sam kulturan i dobar čovek, ali vas molim da idete odavde i da više ne dolazite. Nemojte da šaljete druge ljude, glupo bi bilo da pravimo probleme - rekao je otac Branislave Pašajlije, koji je bio vidno iznerviran činjenicom da se javnost toliko interesuje za život njegove ćerke i njihovu porodicu.

Navodno, u porodici Gavrić nastao je pravi haos kada je Branislava došla kod roditelja, ostavila sina kog ima iz braka sa Željkom Pašajlijom i otišla u Beograd kod novog dečka, folkera Ace Lukasa.

- Oni ne mogu da se pomire sa činjenicom da se njihova ćerka tako ponaša. Njeni roditelji su jako dobri i pošteni ljudi. Izuzetno su patrijarhalni i sve ovo što im se dešava je veliki šok. Najteže im pada što komšiluk ispira usta njima zbog ćerke. Ne podržavaju njenu vezu sa Lukasom i smatraju da je napravila veliku grešku što je ostavila Željka - tvrdi izvor blizak Branislavi.

Podsećanja radi, Lukas se razveo od supruge Sonje Vuksanović tako što je to objavio na društvenim mrežama. Samo dan nakon toga Lukas je na Zlatiboru prošetao svoju novu devojku Branislavu Pašajliju.

 

Izvor: Blic.rs
Foto: braniiislava/Instagram

Pogledajte još