SAMOUVERENI ILI SLABIĆI: Šta omiljena seks poza govori o vama?

Saznajte šta druge poze u seksu govore o vama. Da li ste slabić ili samouveren muškarac?

Misionarska

- Partneri su licem u lice što omogućava bliskost i intimnost, pa je vole romantični i nežni tipovi. Takođe, biraju je pomalo nesigurni muškarci kojima je važno da gledaju reakcije partnerke kao bi bili sigurni da je to što rade dobro. Vole je i muškarci koji žele da sve drže u svojim rukama. Seksolozi preporučuju da je s vremena na vreme zamenite pozom u kojoj je žena gore jer ćete zadržati intimnost, a prepustiti kontrolu partnerki.

Kučeći stil

- Poza omiljena muškarcima koji su u dosluhu sa svojim životinjskim instinktima, ali i onima koji se plaše intimnosti. Seksolozi preporučuju da alternativa bude "kašika" jer i dalje imate penetraciju otpozadi, ali je bliskost veća.

Ispod žene

- Samouvereni muškarci nemaju problem da kontrolu prepuste partnerki, ali pozu "žena iznad njih" vole i lenji. Seksolozi preporučuju da s vremena na vreme preuzmete kontrolu.

Kašika

- Muškarci kojima je zadovoljstvo partnerke na prvom mestu vole ovu pozu, a mada na prvi pogled deluje da je pozicija za slabiće, ali nije, biraju je strastveni tipovi. Seksolozi predlažu da je kombinujete sa misionarskom.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još