Za utorak, 9. februar 2010. godine

0

BEOGRAD, 9. februara 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno slučaju Darka Šarića i ekonomskim pitanjima.

BEOGRAD, 9. februara 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno slučaju Darka Šarića i ekonomskim pitanjima.

ALO – „Vlada daje milione za Formulu 1!“, o tome da gazda Formule 1 Berni Eklston tvrdi da je tim Stefan GP dobio novac od srpske vlade i da je o tome pričao sa premijerom Srbije.

BLIC – O hapšenju Šarićevog advokata zbog pranja novca od droge „Mile Jerković mogući svedok saradnik protiv Darka Šarića“. „Hitno proveriti imovinu šefova kabineta“, o kontroli saradnika ministara. „Neposlušne direktore javnih preduzeća čeka smena“, o tome da Vlada traži ograničavanje maksimalnih zarada.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kome opet smetam“, izjava Velimira Ilića za list. „Kvadrat 9.000 evra“ o početku prodaje stanova u „pametnoj zgradi“ u Beogradu. „Uhapšena tri Šarićeva saradnika“ o nastavku privođenja u kokainskoj aferi.

DANAS – „Brzina je velika srpska iluzija“, o aplikaciji Srbije za članstvo u EU. „Alpina problematičan ponuđač na tenderima“ o ponudama za obilaznicu oko Dimitrovgrada. „Grci ulažu u Sandžak“, o poseti članica Helenskog poslovnog udruženja.

KURIR – „Ovaj čovek pravi afere“, naslov je pod kojim list piše da je bivši političar Goran Vesić na direktnoj liniji sa pojedinim glavnim i odgovornim urednicima i da im diriguje kada i koje teme da postave na naslovnu stranu. „Goga brani narko bosa“ – pevačica kaže da je pevala za Šariće, ali da nije jedina.

POLITIKA – „Privrednici dele ministrov optimizam“, o predstavljanju programa mera za ekonomski oporavak. O švercu kokaina „Novac od kokaina prali kupovinom zemlje“. „Krkobabić na ispitu u četvrtak“, o predstojećem razgovoru ministra sa MMF-om. „Na NIS-ovim pumpama gorivo jeftinije za 2,5 dinara“, o pojeftinjenju goriva. „Beograđani vole Bramsa i Mehtu“, o rasprodatim ulaznicama za koncert Zubina Mehte.

PRES – O obračunu s narko mafijom „Uhapšeno još troje saradnika Darka Šarića“. „Kriza je stvarno prošla“, izjava ministra ekonomije Mlađana Dinkića.

PRIVREDNI PREGLED – „Krediti ugroženim opštinama“ – ministar ekonomije predstavio ekonomski program za nerazvijena područja. Pod naslovom „Teme reforma PIO i racionalizacija“ list piše o današnjem sastanku predstavnika MMF i srpske Vlade.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.