Sreda, 10. februar 2010. godine

BEOGRAD, 10. februara 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno razgovorima s predstavnicima Međnarodnog monetarnog fonda (MMF), raspravi u parlamentu Republike Srpske (RS) o održavanju referenduma, kao o raznim privrednim i društvenim temama u zemlji i svetu.

BLIC - "Kriju imovinu jer im supruge 'prete' razvodom", najveći je naslov uz nadnaslov "Izgovori funkcionera". "Odmrzavanje penzija i plata mogućde pre 2011. godine", vest je o razgovorima s MMF-om.

VEČERNJE NOVOSTI - "Manje penzije ili veći PDV", naslov o započetim razgovorima o trećoj reviziji aranžmana Srbije i MMF-a. "U okno silaze sa benzinom", vest je o protestu rudara iz Mojkovca.

DANAS - "Na birališta po očekivani rezultat", najveći je naslov lista o raspravi o održavanju referenduma. "Mrkonjić, Krkobabić, Ugljanin... bezbedni", najava je teksta o mogućoj rekonstrukciji Vlade Srbije.

POLITIKA - "Šarić prao novac i u Velikoj Britaniji", veliki je naslov o finansijskoj istrazi Darka Šarića, osumnjičenog za šverc kokaina. "Direktori škola traže trajnu fotelju", tekst je o predlogu da neki direktori ostanu na funkciji do kraja karijere.

sne/dar

Pogledajte još