Juče smo obradovali junske pobednike: Najlepši na Štrandu dobili putovanje!

0

“Štrand Summer Fest” je uz pomoć vaših glasova, izabrao za jun mesec najlepši par na Štrandu, najlepšu devojku i najlepšeg momka. Juče smo na platou ispod Mosta slobode uručili našim najlepšim takmičarima vaučere za putovanja.

Juče smo na platou ispod Mosta slobode uručili našim najlepšim takmičarima vaučere za putovanja.

Najlepša devojka Štranda za jun mesec, Biljana Majer, osvojila je 7 dana na Zlatiboru u hotelu Palisad.

Koliko joj prija titula najlepše devojke na Štrandu, kako su roditelji i prijatelji reagovali na njeno učešće u takmičenju, kao i s kim će na putovanje, pogledajte u narednom snimku.

Đorđe Milojević proglašen je za najlepšeg momka na Štrandu za jun mesec. On je osvojio 7 dana na Jahorini.
C30A2652
Kako su reagovali familija i prijatelji na njegovo učešće u takmičenju, jel ponosan na tituli najlepšeg na Štrandu i sa kim će Đorđe putovati na Jahorinu, pogledajte u snimku.

C30A2651

C30A2652

C30A2654

C30A2656

C30A2658

C30A2661

C30A2662

Jelena Kikić i Nenad Savković prikupili su najvioše glasova i proglašeni su za najlepši par na Štrandu za mesec jun. Njih dvoje osvojili su 7 dana u Budvi.
Prvo smo se i mi sami iznenadili kada na su nam prišli na Štrandu i pitali nas da li želimo da učestvujemo, nismo imali pojma da će postati takmičenje toliko velikih razmera 😀 Od starta smo slali prijateljima i familiji da glasaju za nas i svi su reagovali pozitivno i podržali su nas. Glasanje smo pratili redovno i bila je tesna trka do poslednjeg trenutka, svaka čast konkurenciji – izjavili su pJelena i Nenad.
Ja se sećam da smo redovno letovali, kad sam bila klinka, u Bečićima i Budva je uvek bila na ruti. Poslednji put sam bila u Budvi pre par godina i mogu reći da se mnogo promenilo od tada – podelila je sa nama Jelena koja će na ovo putovanje ići sa svojim partnerom.
Bio sam u Budvi prošle godine na festivalu samo 2 dana i veoma mi se dopalo, ali 2 dana nije bilo dovoljno da posetim sve delove grada tako da se radujem ponovnoj poseti – za kraj nam je rekao Nenad.

Pobednici celog leta biće proglašeni 1. septembra na osnovu broja lajkova i komentara na fotografijama u albumima na Facebook stranici. Lajk se obračunava kao – 1 poen, komentar kao 5 poena. U konkurenciju ulaze samo komentari sa različitih profila.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.