Najbolji preduzetnik vlasnik preduzeća Stublina

BEOGRAD, 10. februara 2010. (Beta) - Vlasnik preduzeća za proizvodnju brava i okova "Stublina" iz Stojnika Radovan Milojević proglašen je u sredu za najboljeg preduzetnika u Srbiji u okviru akcije dnevnika Blic i Banke Inteza "Blic preduzetnik 2009".

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije Mlađan Dinkić je prilikom dodele nagrade najavio da će pet preduzetnika koji su ušli u najuži izbor za nagradu moći da računaju na povoljne kredite Fonda za razvoj ukoliko im je potreban novac za širenje posla.

Nagradu od 30.000 evra za ulaganje u razvoj poslovanja, umesto Miodraga Radovanovića koji je bio na putu, primila je supruga pobednika i komercijalna i finansijska direktorka preduzeća "Stublina" Verica Milojević, koja je navela da nameravaju nastave sa širenjem poslovanja i zapošljavanjem novih radnika.

Zamenik predsednika Izvršnog odbora Banke Inteza Đankarlo Miranda kazao je da je žiri ove godine odlučio da dodeli i nagradu do 5.000 evra drugoplasiranom preduzetniku, vlasniku konditorske fabrike Neli (Nelly) iz Loznice Mitru Obradoviću.

Pogledajte još