ANA ILIĆ JE NOVA MISS VRNJAČKE BANJE I ČETVRTA FINALISTKINJA IZBORA ZA MISS SRBIJE 2017!

Foto: Promo
0

U Vrnjačkoj Banji je, u sklopu Vrnjačkog karnevala, pred 30 000 ljudi održano četvrto po redu polufinalno takmičenje izbora za Miss Srbije. Takmičenje izbor za Miss Vrnjačke Banje održavalo se dva dana. Prvi dan predstavilo se 30 kandidatkinja od kojih je 15 imalo priliku da se takmiči druge finalne večeri.

Sjajni domaćini, hotel „Fontana“, hotel „Solaris“ i „White Club“, sve vreme su brinuli o takmičarkama i omogućili im boravak za pamćenje.

Za moderne kreacije u kojima su takmičarke briljirale tokom cele večeri bila je zadužena popularna dizajnerka Nataša Župac koja je ispunila sva očekivanja. Za frizuru su bili zaduženi lokalni saloni iz banje „Elite“ i „Ana Nails“, a za šminku „Golden Rose“, dok je obuću takmičakama obezbedio „Dajhman“.

U veoma uspešnoj ulozi voditelja našla se estradna umetnica Jellena. Nakon mnogobrojnih aplauza koje je dobila postoji opravdana mogućnost da pevačica muzičku karijeru zameni voditeljskom.

Kao deo bogatog programa pored Jellene, nastupili su Ćemo, Maja Marinković, Željko Čpajak, zvezdica u usponu Tijana Župac, instruktor modernih plesova i učesnica emisije „Ja imam talenat“ Ivana Strahinjić kao i kulturno umetničko društvo dečjeg folklora „Abrašević“ koje je i otvorilo ovu svečanu ceremoniju.

Žiri ove manifestacije bio je podeljen u dve grupe, pri čemu su jednu činili zvaničnici izbora za Miss Vrnjačke Banje dok su drugu grupu činili mnogobrojni sponzori izbora koji su ujedno i birali lica svojih brendova i žaštitno lice Vrnjačke Banje.

U jakoj konkurenciji, pobedu je odnela lepotica Ana Ilić koja je jednoglasnom odlukom svih članova žirija ponela duplu krunu i kao Miss Vrnjačke Banje i kao Žaštitno lice Vrnjačke Banje. Pored pobednice u top 5 ušle su: Anđela Tričković kao prva pratilja, Marija Ralević kao druga pratiljia, Marija Zdravković kao Miss fotogeničnosti i Anja Vasiljević koja je ponela titulu Miss šarma.

Pored zvaničnih titula dodeljene su i dve sponzorske titule – Miss Rimskih izvora je Nevena Marković, a Miss Turističke destinacije Marija Čitaković.

Izbor su podržali Skupština Opština Vrnjačka Banja a organizator događaja bio je Serbia Selection pod licencom Miss Yu Kompanije, jedine licencirane kompanije za ovakvu vrstu takmičenja za teritorije Srbije i Crne Gore.

Sledeći u nizu polufinalnih događaja jeste izbor za Miss Šapca koji će se održati 28. jula na otvorenim bazenima hotela „Euforia“ u Šabcu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.