Beograd kao evropski Bangkok: Striptiz i erotska masaža na štandu TOS na aerodromu!

0

Putnici koji slete na Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, dok čekaju svoj prtljag mogu da uzmu različite prospekte koji im se nude na štandu Turističke organizacije Srbije.

Ako je suditi po onome što Turistička organizacija Srbije tu prezentuje – Beograd zaista može da ponese epitet „evropskog Bangkoka“ kako ga neki zluradi komentatori „krste“. Naime, na udarnom mestu nalaze se upravo prospekti za noćne klubove i erotsku masažu.
„Mi se trudimo da promovišemo sve ono što je kompletan turistički proizvod, to podrazumeva aktivan odmor, nataknutu prirodu, gastronomiju na prvom mestu. Ima mnogo prostora za unapređenje upravo zato što je potrebno dodatno kompletirati ponudu. Nije dovoljno imati samo seosko domaćinstvo, turisti su sve zahtevniji, žele sadržaj i žele da u tom sadržaju učestvuju!“, izjavila je nedavno Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.
Očigledno je da su u TOS shvatili da pored „netaknute prirode“ i „gastronomije“ određeni broj stranih gostiju privlače i neke druge „lepote“ i neki drugi „jelovnici“ i varijacije „aktivnog odmora“ pa su odlučili da istaknu i te elemente turističke ponude naše prestonice.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.