Za četvrtak, 11. februar 2010. godine

0

BEOGRAD, 11. februara 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno nastavku istrage protiv Darka Šarića, kao i crkvenom saslušavanju vladike raško-prizrenskog Artemija.

BEOGRAD, 11. februara 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno nastavku istrage protiv Darka Šarića, kao i crkvenom saslušavanju vladike raško-prizrenskog Artemija.

ALO – „Skandalozna kazna za sekretaricu“, o tome da je službenica u Skupštini Srbije Branislava Parezanović kažnjena zabranom napredovanja u karijeri u naredne četiri godine, zbog vožnje službenim automobilom u privatne svrhe i incidenta u kome je vozač tog auta prešao preko tela poginulog u saobraćajnoj nesreći.

BLIC – Najveći prostor na prvoj strani zauzima naslov „Srpska pravoslavna crkva istražuje račune vladike Artemija“, a list takođe piše da prvoosumnjičenom za šverc kokaina Draganu „Šariću oduzimaju vile“.

VEČERNJE NOVOSTI – List donosi intervju sa ministrom policije Ivicom Dačićem, pod naslovom „Ne bežim od ostavke“. Tu je, takođe, intervju sa specijalnim tužiocem Miljkom Radosavljevićem, uz naslov „Ne damo dokaze o Šarićima“.

DANAS – Povodom izgradnje nove ambasade SAD u Srbiji, list donosi naslov „Najmodernija u regionu“. Takođe najavljuje da visoka predstavnica EU za spoljnu politiku „Ketrin Ešton dolazi u Beograd“. Intervju sa ambasadorom Španije u Srbiji Injigom de Palasija Espanjom najavljuje se naslovom „Kandidatura Srbije pred Savetom ministara u martu“.

KURIR – „Napadač bio Veljin čuvar“, o tome da je Dejan Stojadinović koji je napao lidera Nove Srbije Velimira Ilića na stranačkom skupu u Knez Mihailovoj ulici, radio u obezbeđenju skupa te stranke 2006. u Smederevskoj Palanci. „Smešna kazna za bahatu sekretaricu“, o epilogu afere sa zloupotrebom službenog automobila.

POLITIKA – List donosi naslov „Pritisci za smenu Artemija“. Pod naslovom „Zašto Mile Jerković ne ide u zatvor“ piše o nastavku istrage protiv Darka Šarića. Povodom incidenta sa đacima Trgovačke škole u Beogradu list piše: „Strah u školskim klupama“.

PRES – „DS i SNS najjači, Srbi neće u NATO“, o rejtingu političkih stranaka u Srbiji i stavovima građana oko ključnih državnih odluka. O istrazi trgovine drogom „Crna Gora pustila Šarićeve mafijaše“. Direktor Kliničkog centra Srbije Đorđe Bajec kaže za list „Priča o svinjskom gripu je naduvana“.

PRIVREDNI PREGLED – „Veće investicije, ali i korupcija“ o predstojećem usvajanju uredbe o davanju u zakup građevinskog zemljišta bez nadoknade. List prenosi procenu generalnog sekretara Udruženja banaka Srbije Veroljuba Dugalića „MMF će, ipak, popustiti“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.