Škola: Osnovci suviše mladi za ljubav

0

LONDON, 11. februara 2010. (Beta-AFP) – Jedna osnovna škola u Engleskoj zabranila je svojim đacima da razmenjuju čestitke povodom Dana zaljubljenih pošto su osnovci, po mišljenju direktora, "suviše mladi" za ljubav, objavio je dnevni list Tajms od četvrtka.

LONDON, 11. februara 2010. (Beta-AFP) – Jedna osnovna škola u Engleskoj zabranila je svojim đacima da razmenjuju čestitke povodom Dana zaljubljenih pošto su osnovci, po mišljenju direktora, „suviše mladi“ za ljubav, objavio je dnevni list Tajms od četvrtka.

„Pojedina deca i roditelji ohrabruju razgovore o romantičnom zabavljanju“, napisao je direktor osnovne škole u Eškombu u pismu upućenom roditeljima đaka. „Mi međutim smatramo da takve ideje moraju da sačekaju, kako bi deca emotivno i socijalno sazrela da bi mogla da shvate šta zapravo znači imati momka ili devojku“, dodao je on u pismu koje prenosi Tajms.

Škola, koju pohađa više od 400 đaka uzrasta između četiri i 11 godina, zapretila je da će zapleniti sve čestitke povodom Dana zaljubljenih, koji se u svetu obeležava 14. februara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.