SREĆA JOJ JE PRIORITET! Nataša Bekvalac: Alergična sam na licemerje i lažni moral!

Foto: bekvalceva/Instagram
0

Pop zvezda Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji „Premijera Vikend Specijal“ i sa voditeljima razgovarala na sve teme koje intrigiraju javnost.

Na pitanje o novoj vezi i na osudu dela javnosti što je tako brzo nakon razvoda otpočela romansu sa Lukom Lazukićem, pevačica je izjavila:

Ljudi, pogotovo oni koji se bave mojim poslom, imaju običaj da skrivaju svoj život pa imamo utisak da žive mirno i bez turbulencija, ali to uglavnom nije istina. To je lažni moral i licemerje. Na to sam alergična. Uvek ću živeti onako kako želim i prioritet mi je da budem srećna.

Budući da je njen partner zbog ove veze postao javna ličnost, voditelje je zanimalo kako se nosi sa velikom pažnjom medija i činjenicom da ih paparaci prate na aerodromu i uleću u njihov automobil kako bi ih uslikali, a Nataša je rekla:

Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji ne bi znao da se nosi sa takvim stvarima. Ja sam paket aranžman i lepo je kad smo sami i zaljubljeni, ali mora da zna da veza sa mnom nosi i te neke stvari koje su opterećujuće.

Izvor: Kurir/Svet
Foto: bekvalceva/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.