SOFIJA SAMA U BEOGRADU: Adem poslao druga da motri na mene!

Foto: Goran Zlatković
0

Srpska manekenka Sofija Milošević pauzu od profesionalnih obaveza iskoristila je da dođe u rodni grad, ali je na sve javne događaje zgodna devojka fudbalera Adema Ljajića išla – sama.

Sofija se pojavila na proslavi godišnjice magazina „Hello!“, ali joj društvo nije pravio napadač fudbalskog kluba „Torino“.

Adem je u Italiji, gde je sa svojim timom otišao na pripreme. Leto je doba kada je najzauzetiji, a tada je vredniji nego ja. A i da je ovde, ne verujem da bi išao sa mnom, jer ne voli da se eksponira – rekla je Sofija na početku razgovora.

Međutim, iako Adem ne voli da se javno eksponira, ipak mu je veoma važno sa kim Sofija provodi vreme kada nisu zajedno.

Tu sam sa drugom, koji me čuva. Njemu Adem veruje da će da me sačuva – rekla je Sofija kroz šalu i dodala da u njihovoj vezi nema mesta za treće osobe.

Naime, na pitanje kako reaguje kada u novinama vidi fotografiju dragog u društvu druge devojke Sofija odgovara:

To se ne dešava, ja sam jedina mačka tu.

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Međutim, nije bilo tako na početku njihove veze. Naime, lepa manekenka i srpski fudbaler otpočeli su turbulentnu romansu krajem 2015. godine, a vezu su, u početku, krili od javnosti. Međutim, emocije nisu uspeli da sakriju, kao ni želju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Tako je u prvim mesecima romanse Sofija, koja godinama živi i radi u Americi, često dolazila u Italiju, gde Ljajić igra, i bodrila ga sa tribina, a zajedničke fotografije Miloševićeva je često objaviljivala na Instagramu.

Međutim, već na jesen naredne godine Ljajić je ostavio Sofiju i nakon dva meseca našao je novu devojku. Ipak, ta romansa nije uspela, a fudbaler se veoma brzo vratio u zagrljaj zgodne Sofije.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković/Boško Karanović

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.