Uručene Popboks nagrade

0

BEOGRAD, 12. februara 2010. (Beta) – Internet časopis za pop kulturu "Popboks" u četvrtak uveče dodelio je drugi put godišnje nagrade svojih čitalaca i novinara, koje su između ostalih pripale "Obojenom programu", "Velikom preziru", "Darkvud dabu", režiseru Mladenu Đorđeviću i televiziji B92.

BEOGRAD, 12. februara 2010. (Beta) – Internet časopis za pop kulturu „Popboks“ u četvrtak uveče dodelio je drugi put godišnje nagrade svojih čitalaca i novinara, koje su između ostalih pripale „Obojenom programu“, „Velikom preziru“, „Darkvud dabu“, režiseru Mladenu Đorđeviću i televiziji B92.

Na svečanosti u Domu omladine Beograda, za najbolji domaći album 2009. godine, prema glasovima čitalaca www.popboks.com, nagradu je primio frontmen novosadskih alternativaca „Obojeni program“ Branislav Babić-Kebra za „Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom“.

Kritika „Popboksa“ odlučila je da je „Veliki prezir“ zaslužio nagrade za najbolji album „Nikad je kraj“, kao i za pesmu godine „No no“. „Najdogađaj“ po misljenju čitalaca je koncert 8. oktobra prošle godine u DOB-u beogradskog alternativnog benda „Darkvud dab“.

Najbolji novi bend po mišljenju „Popboks“ čitalaca je „The Branka“, a u njihovo ime je nagradu primio četvorogodišnji Dimitrije izjavivši: „Lokenlol je pobedio“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.